skip to Main Content

FABRIXZ verhuist PER 01-01-2021 naar SPORTSWEARHOUSE

Per 1 januari 2021 is FABRIXZ leverbaar via website www.prosalton.nl

Vitaliteit op de werkvloer is van cruciaal belang voor het terugdringen van verzuimkosten en het verhogen van betrokkenheid, werkplezier en de productiviteit van werknemers. Het zorgt er voor dat medewerkers een betere werkbalans weten te vinden. Dit is door verschillende studies, zowel nationaal als internationaal, inmiddels alom bekend.

Wanneer bedrijfsmatig binnen Duurzame Inzetbaarheids- en Vitaliteitsprogramma’s sport en bijbehorende kleding gefaciliteerd wordt, ben je bij FABRIXZ custom sportswear aan het juiste adres.

Doelstelling voor FABRIXZ custom sportswear is de totale ontzorging van bedrijven/instellingen die kiezen voor het faciliteren van bedrijfsmatige sportkleding. Of dat nu binnen een Vitaliteitsprogramma moet passen of zelfs als premium bij Salespromoties, het maakt niet uit! Wij bieden sportkleding aan in de huisstijl van het bedrijf.

Een eigen webshopomgeving voor totale ontzorging

Voor het bestellen van de kleding stellen we een webshopomgeving tegen vergoeding ter beschikking, welke geheel ingericht wordt in de huisstijl van het bedrijf.

Werknemers (of zelfs niet-werknemers, aan het bedrijf de keuze) die kleding willen bestellen, kunnen op de betreffende website een account aanmaken. Indien gewenst koppelen we eerst terug naar een afgesproken contactpersoon binnen het bedrijf voor akkoord op de bedrijfsmatige aanbieding. De producten die worden aangeboden, worden altijd in overleg met het bedrijf vastgesteld. Kortom het bedrijf bepaalt de inhoud van de webshop zelf. Zo blijft het bedrijf zelf de regie voeren, terwijl wij operationeel en administratief ontzorgen.

Fiscaal aantrekkelijk

Voor bedrijven heeft het aanschaffen van sportkleding nog meer voordelen. Door de werkkostenregeling mogen bedrijven maximaal 1,2% van het totale fiscaal loon, de “vrije ruimte”, besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor werknemers. Over het bedrag dat binnen deze vrije ruimte valt hoeft geen loonbelasting te worden betaald. Kan in combinatie met het genoemde vitaliteitscomponent (minder verzuim, scherpere/fittere medewerkers met een hogere productiviteit) een zeer lucratieve bedrijfsmatige keuze zijn.

Vraag naar de mogelijkheden! Wij denken graag mee……

GROTE AANTALLEN NODIG?

Hoeveelheden en prijs zijn nauw met elkaar verbonden. Er zijn stuksprijzen, echter vanaf 5 stuks wordt het productieproces efficiënter en dat laat zich terugzien in de prijs. Staffelprijzen zijn er in hoeveelheden van 5, 10, 20, 50, 100 en 250 stuks of meer.

Daarnaast bepaalt de kwaliteit van de stoffen i.c.m. de standaard- en extra mogelijke opties ook de prijs in hoge mate. Niet voor elk evenement of activiteit is de topkwaliteit die wij leveren aan de orde. Vraag naar de andere mogelijkheden die binnen het budget passen! Zo maken we een op-maat-product binnen de gestelde eisen aan de sportkleding en bedrukking.

Op zoek naar sportkleding op maat?

Ben je voor jezelf, vriendengroep, vereniging, bedrijfsactiviteit of sportevenement op zoek naar bijpassende unieke sportkleding? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op. We nemen je graag mee door de mogelijkheden die er te bieden zijn!

CUSTOM SPORTSWEAR SPECIALIST

FABRIXZ verhuist PER 01-01-2021 naar SPORTSWEARHOUSE

Per 1 januari 2021 is FABRIXZ leverbaar via website www.prosalton.nl
Back To Top