skip to Main Content

FABRIXZ VERHUIST PER 01-01-2021 NAAR SPORTSWEARHOUSE

Per 1 januari 2021 is FABRIXZ leverbaar via website www.prosalton.nl

FABRIXZ, ontstaan in 2014 vanuit de passie voor sport in z’n algemeenheid en de affiniteit met design en kwaliteitstoffen in het bijzonder. Het samenbrengen van deze elementen, enerzijds de fysieke activiteit en anderzijds de esthetica en het uitstralen van uniciteit geeft veel waardering en voldoening.

FABRIXZ, een creatieve verbastering van het engelse woord fabrics, wat vertaald weefsels betekent. Met een knipoog van de tekstmatige X naar het merkteken waarbij de 4 dubbelgevouwen stukjes weefsel naar elkaar toegebracht een X vormen en de Z van de Zaanstreek, vestigingsplaats van de onderneming. De 4 dubbelgevouwen stukjes weefsel worden ook regelmatig aangezien voor een molentje, ook een verwijzing naar de Zaanstreek. De regio waar in een ver verleden als eerste in Nederland handmatige, ambachtelijke kwaliteit aan machinale productie werd gekoppeld, de Industriële Revolutie.

Het is de doelstelling van FABRIXZ om deze ambachtelijke kwaliteit, met veel aandacht voor detail, aan de huidige technieken te koppelen om zo de premium kwaliteit te waarborgen met bijbehorende unieke uitstraling.

Visie

Het ontwikkelen en produceren van premium kwaliteit sportkleding voor het ultieme gevoel en de optimale prestatie zonder consessies te doen in functionele eigenschappen en esthetisch ontwerp.

Missie

FABRIXZ streeft er naar om kwalitatief hoogwaardige custom-made kleding te maken voor iedere enthousiaste sporter die een eigen unieke (top)prestatie wil leveren. Daarbij zijn pasvorm en comfort als ook het gebruik van de beste materialen, de afwerking en esthetische waarde in design altijd in balans!

Competentie

Aandacht voor detail en eersteklas design combineren met de beste en mooiste stoffen. Van ijskoude trainingsomstandigheden in de winter tot de heetste zomertemperaturen, alles voldoet aan de eisen van elke activiteit in welke omstandigheid dan ook.

Custom-made kleding

Perfectie in het vertalen van de wensen en behoeften van de sporter in onze kwaliteitsproducten. Het produceren van premium quality sportkleding en uniek design is onze passie; custom-made! Een passie die wij graag delen met individuen, vriendengroepen, verenigingen en bedrijven. Uniek en perfect voor sporters van ieder niveau.

ONZE WERKWIJZE

Aanvraag

Je kunt altijd terecht voor vrijblijvend advies en offerte vanuit de wens en behoefte voor sportkleding voor welk type activiteit dan ook. Denk hierbij aan activiteiten als sportevenementen, sporten als individu of groep, met een verenigingen of bedrijfsmatig (zowel promotioneel alswel binnen vitaliteitsprogramma’s voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers). Vraag naar onze mogelijkheden door een email te zenden naar verkoop@fabrixz.com.

Offerte

Vanuit je aanvraag en wensen volgt een op-maat-offerte. Er is een standaard prijslijst beschikbaar, echter deze is vanwege de grote keuze in combinatie met hoeveelheidsprijzen en bijbehorende kortingen per aanvraag ietwat ondoorzichtig en geeft mogelijk een vertekend beeld van de werkelijkheid in prijzen. Om die reden wordt deze op-maat-service aangeboden.

Uniek design

Na de op-maat-service in offerte volgt een op-maat-design. Designkosten zijn in aanvang € 175,00.

Voorafgaande aan het digitaal verzenden van de designs zullen designkosten in rekening worden gebracht. Na het voldoen van deze factuur zal het design digitaal worden gecommuniceerd.

LET OP: De kosten voor het design vervallen bij het plaatsen van de opdracht tot levering van de kleding!

De reeds in rekening gebrachte kosten zullen worden verrekend met je daadwerkelijk bestelde kledingfactuur. M.a.w. het design is GRATIS. Een andere manier om te komen tot een GRATIS design is het aanbieden van een zelf gemaakt exemplaar wat kan worden omgezet in een fabricagemodel.

Een eigen of op-maat-design wordt, om teleurstellingen en faalkosten te voorkomen, voorafgaande aan daadwerkelijke fabricage altijd door ons gezamenlijk nog even gecheckt om daarna door jezelf geaccordeerd te worden!

Bestellen

Voorafgaande aan het bestellen, is het vaststellen van de juiste maten een must.

Voor de juiste maatvoering zijn 2 mogelijkheden voorhanden, t.w.:

Via de maattabel je eigen maat opmeten.

Klik voor PDF

Een passessie kan georganiseerd worden. Vooral bij kleding die vrij strak op het lichaam gedragen wordt, helpt deze service om de perfecte maat te vinden.

Mocht de perfecte maat er dan nog niet tussen zitten, schroom niet te contacten. Ook maatwerk behoort met onze op-maat-maak-service tot de mogelijkheden! Voor deze services worden geen kosten in rekening gebracht.

Voordat over wordt gegaan tot definitieve bestelling en fabricage is een ondertekend offerteformulier vereist. Na het ontvangen van dit formulier en het definitief vaststellen van het juiste design, de juiste maten en de juiste hoeveelheden wordt overgegaan tot bestelling.

Fabriceren

De kleding wordt gemaakt i.c.m. de beste Italiaanse en Zwitserse materialen. Fabricage en levertijd neemt afhankelijk van het seizoen 4-6 weken in beslag. Vraag i.v.m. mogelijke seizoensdrukte daarom altijd naar de actuele levertijden!

Betalen & Afleveren

Tijdens het fabricageproces en voorafgaande aan de aflevering wordt de openstaande factuur voldaan. Na het ontvangen van de betaling zal aflevering plaatsvinden. Kleding zal in een gesorteerd pakket worden aangeboden.

Op zoek naar sportkleding op maat?

Ben je voor jezelf, vriendengroep, vereniging, bedrijfsactiviteit of sportevenement op zoek naar bijpassende unieke sportkleding? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op. We nemen je graag mee door de mogelijkheden die er te bieden zijn!

CUSTOM SPORTSWEAR SPECIALIST

FABRIXZ verhuist PER 01-01-2021 naar SPORTSWEARHOUSE

Per 1 januari 2021 is FABRIXZ leverbaar via website www.prosalton.nl
Back To Top