skip to Main Content

FABRIXZ verhuist PER 01-01-2021 naar SPORTSWEARHOUSE

Per 1 januari 2021 is FABRIXZ leverbaar via website www.prosalton.nl

Retouren:

FABRIXZ custom sportswear levert op-maat-gemaakte-kleding. Voorafgaande aan de fabricage wordt het op-maat-design door koper en verkoper geaccordeerd, om deze reden kunnen bestellingen niet geretourneerd worden.

Garantie:

Wij garanderen altijd de beste kwaliteit. FABRIXZ custom sportswear geeft 6 maanden garantie op de door haar geleverde en gefactureerde producten. De factuurdatum geldt als ingangsdatum.

Productklachten worden gehonoreerd wanneer het een fabricagefout betreft.

Wat is een fabricagefout? Dit is een mankement aan het product dat niet is ontstaan door:

  • onjuist gebruik;
  • slijtage;
  • geen of slecht onderhoud.

Wanneer je van mening bent dat het artikel aan de garantievoorwaarden voldoet, stuur dan een email incl. fotobijlage van de klacht naar garantie@fabrixz.com. Indien de klacht wordt geaccepteerd zal FABRIXZ custom sportswear vragen de artikelen geretourneerd te krijgen via een bevestigingsemail op de aanvraag.

Kosten van retourneren zijn voor eigen rekening koper.

De klacht zal binnen redelijke termijn van enkele weken worden verholpen waarna het artikel weer de omgekeerde route zal bewandelen naar de koper.

Op zoek naar topkwaliteit sportkleding?

Onze producten worden gemaakt met de beste materialen van o.a. Italiaanse en Zwitserse makelij. FABRIXZ custom sportswear wil kwaliteit leveren. Uitstekend passende kleding wat bijdraagt aan het plezier in sport.

CUSTOM SPORTSWEAR SPECIALIST

FABRIXZ verhuist PER 01-01-2021 naar SPORTSWEARHOUSE

Per 1 januari 2021 is FABRIXZ leverbaar via website www.prosalton.nl
Back To Top