skip to Main Content

FABRIXZ verhuist PER 01-01-2021 naar SPORTSWEARHOUSE

Per 1 januari 2021 is FABRIXZ leverbaar via website www.prosalton.nl

Een uniek en eigen ontwikkeld tenue bestellen voor dezelfde kwaliteit en prijs als een merktenue wat aangeboden wordt in de plaatselijke fietsspeciaalzaak. Dat kan! Afhankelijk van de bestelde hoeveelheden en keuze in kwaliteit (Standard, Exclusive of Premium) kan dit wellicht zelfs nog scherper ook. Voordeel, door design op maat, is een eigen unieke uitstraling tijdens je sportactiviteit. Of dat nu individueel, groeps-, verenigings-, evenementsgewijs of bedrijfsmatig is, dat wil toch iedereen?

Je bedrijf, vereniging of evenement in “the spotlights”, je individuele of groepsgewijze visitekaartje op je tenue. Hoe mooi is dat…… Custom-made sportkleding is een mooi reclamemiddel om exposure te genereren tijdens en na een evenement of als salespromotioneel premium. Het zorgt voor meer regionale of zelfs landelijke naamsbekendheid indien er landelijke dekking bestaat.

Daarnaast kan de kleding heel goed ingezet worden binnen vitaliteitsprogramma’s om gezondheid te stimuleren. Een mooi tenue moedigt aan om lekker sportief bezig te zijn. FABRIXZ custom sportswear adviseert je graag in de mogelijkheden die binnen het budget voorhanden zijn.

Voor bedrijven heeft het aanschaffen van sportkleding nog meer voordelen. Door de werkkostenregeling mogen bedrijven maximaal 1,2% van het totale fiscaal loon, de “vrije ruimte”, besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor werknemers. Over het bedrag dat binnen deze vrije ruimte valt hoeft geen loonbelasting te worden betaald. Kan in combinatie met het genoemde vitaliteitscomponent (minder verzuim, scherpere/fittere medewerkers met een hogere productiviteit) een zeer lucratieve bedrijfsmatige keuze zijn.

Om het proces van aankopen te vergemakkelijken en het bedrijf van administratieve werkzaamheden te ontzorgen hebben wij het Groot Zakelijk-concept ontwikkeld. Zie voor dit concept Groot Zakelijk.

GROTE AANTALLEN NODIG?

Hoeveelheden en prijs zijn nauw met elkaar verbonden. Er zijn stuksprijzen, echter vanaf 5 stuks wordt het productieproces efficiënter en dat laat zich terugzien in de prijs. Staffelprijzen zijn er in hoeveelheden van 5, 10, 20, 50, 100 en 250 stuks of meer.

Daarnaast bepaalt de kwaliteit van de stoffen i.c.m. de standaard- en extra mogelijke opties ook de prijs in hoge mate. Niet voor elk evenement of activiteit is de topkwaliteit die wij leveren aan de orde. Vraag naar de andere mogelijkheden die binnen het budget passen! Zo maken we een op-maat-product binnen de gestelde eisen aan de sportkleding en bedrukking.

Op zoek naar sportkleding op maat?

Ben je voor jezelf, vriendengroep, vereniging, bedrijfsactiviteit of sportevenement op zoek naar bijpassende unieke sportkleding? Wacht niet langer en neem vrijblijvend contact op. We nemen je graag mee door de mogelijkheden die er te bieden zijn!

CUSTOM SPORTSWEAR SPECIALIST

FABRIXZ verhuist PER 01-01-2021 naar SPORTSWEARHOUSE

Per 1 januari 2021 is FABRIXZ leverbaar via website www.prosalton.nl
Back To Top