skip to Main Content

FABRIXZ verhuist PER 01-01-2021 naar SPORTSWEARHOUSE

Per 1 januari 2021 is FABRIXZ leverbaar via website www.prosalton.nl

FABRIXZ custom sportswear heeft een zeer goed aanbod tegen de scherpste prijzen op het gebied van wielrennen, mountainbiken, hardlopen, triathlon, schaatsen en skeeleren. Alles premium kwaliteit met de beste service en after-sales!

Of je nu recreatief lid, Amateur of Elite/Belofte bent, voor een ieder de topkwaliteit die je sportactiviteit tot een succes maakt.

Door onze op-maat-maak-service bestaat er voor elke sporter een passend product. Daarnaast kan gekozen worden uit verschillende zemen en accessoires. Altijd custom-made, uniek van design!

Ook voor verenigingen is het Groot Zakelijk-concept wellicht een optie, vraag naar de mogelijkheden op maat.

GROTE AANTALLEN NODIG?

Hoeveelheden en prijs zijn nauw met elkaar verbonden. Er zijn stuksprijzen, echter vanaf 5 stuks wordt het productieproces efficiënter en dat laat zich terugzien in de prijs. Staffelprijzen zijn er in hoeveelheden van 5, 10, 20, 50, 100 en 250 stuks of meer.

Daarnaast bepaalt de kwaliteit van de stoffen i.c.m. de standaard- en extra mogelijke opties ook de prijs in hoge mate. Niet voor elk evenement of activiteit is de topkwaliteit die wij leveren aan de orde. Vraag naar de andere mogelijkheden die binnen het budget passen! Zo maken we een op-maat-product binnen de gestelde eisen aan de sportkleding en bedrukking.

GROTE AANTALLEN NODIG?

Hoeveelheden en prijs zijn nauw met elkaar verbonden. Er zijn stuksprijzen, echter vanaf 5 stuks wordt het productieproces efficiënter en dat laat zich terugzien in de prijs. Staffelprijzen zijn er in hoeveelheden van 5, 10, 20, 50, 100 en 250 stuks of meer.

CUSTOM SPORTSWEAR SPECIALIST

FABRIXZ verhuist PER 01-01-2021 naar SPORTSWEARHOUSE

Per 1 januari 2021 is FABRIXZ leverbaar via website www.prosalton.nl
Back To Top