skip to Main Content

FABRIXZ verhuist PER 01-01-2021 naar SPORTSWEARHOUSE

Per 1 januari 2021 is FABRIXZ leverbaar via website www.prosalton.nl

Wat is er nu mooier dan met een stel vrienden sporten, bijpraten tijdens en na de activiteit en dat allemaal in een uniek samen ontworpen teamtenue? Veel groepen vrienden doen regelmatig mee met georganiseerde sportevenementen in binnen- en buitenland, verzamelen op een doordeweekse avond of in het weekend voor een ritje om de kerk, een rit door de provincie of een serieuze hardloopsessie over de plaatselijke paden. Welke activiteit het ook is, voor deze groepen (vrienden, kennissen, collega’s etc.) biedt FABRIXZ custom sportswear de beste prijs-/kwaliteitverhouding, service, communicatie en design.

Vraag snel een offerte aan!

Premium Kwaliteit

Onze producten worden gemaakt met de beste materialen van o.a. Italiaanse en Zwitserse makelij. FABRIXZ custom sportswear wil kwaliteit leveren waarbij je als gebruiker terugkomt voor herhalingsaankopen en als ambassadeur optreedt naar nieuwe klanten.

Uitstekend passende kleding draagt bij aan plezier in sport en zorgt voor betere prestaties. Kwaliteit en maatvoering zijn zeer belangrijk. FABRIXZ kiest daarom i.p. alleen voor kwaliteitstoffen en de mogelijkheid om kleding volledig op maat te maken. Zo is het ook mogelijk om de mouwen korter of langer te maken of de body 3 cm in te korten of juist te verlengen. Net datgene wat nodig is om je een perfecte fit te garanderen.

De uitstekende service en goede communicatie zijn vanzelfsprekend. Alleen dan zijn wij geslaagd in onze visie en missie om een onvergetelijke sportbeleving te creëren.

Kleine aantallen of grote oplagen, aan de kwaliteit zal het niet liggen! Een uniek custom-made tenue in eigen design van topkwaliteit kan al per stuk!

Grote aantallen nodig?

Hoeveelheden en prijs zijn nauw met elkaar verbonden. Er zijn stuksprijzen, echter vanaf 5 stuks wordt het productieproces efficiënter en dat laat zich terugzien in de prijs. Staffelprijzen zijn er in hoeveelheden van 5, 10, 20, 50, 100 en 250 stuks of meer.

Daarnaast bepaalt de kwaliteit van de stoffen i.c.m. de standaard- en extra mogelijke opties ook de prijs in hoge mate. Niet voor elk evenement of activiteit is de topkwaliteit die wij leveren aan de orde. Vraag naar de andere mogelijkheden die binnen het budget passen! Zo maken we een op-maat-product binnen de gestelde eisen aan de sportkleding en bedrukking.

Samen hetzelfde tenue?

Wat is er nu mooier dan met een stel vrienden sporten, bijpraten tijdens en na de activiteit en dat allemaal in een uniek samen ontworpen teamtenue?

CUSTOM SPORTSWEAR SPECIALIST

FABRIXZ verhuist PER 01-01-2021 naar SPORTSWEARHOUSE

Per 1 januari 2021 is FABRIXZ leverbaar via website www.prosalton.nl
Back To Top